Sla navigatie over en ga naar de inhoud
mando marie, take me down, straat gallery, street art museum, amsterdam
events

Binnenkort: Mando Marie - Take Me Down

STRAAT Gallery presenteert Take Me Down, een solotentoonstelling van kunstenaar Mando Marie. 


“Take Me Down gaat - net als mijn andere titels en mijn werk in het algemeen - over meerdere betekenissen en gevoelens. To be taken down a notch is nederigheid. To be taken down naar het strand is een fijne middag. Een veelvoud aan betekenissen in één uitdrukking of beeld is iets waar ik altijd naar op zoek ben. Aan het oppervlak is het één ding, maar de ideeën en lagen daaronder moeten meervoudig, complex en authentiek zijn.” / Mando Marie


Take Me Down is te zien van 12 mei t/m 23 juni 2024. Deze tentoonstelling kan worden bezocht met een algemeen toegangsticket voor STRAAT.


Klik hier voor meer informatie over Take Me Down.

Tickets Tickets